Over Holl Klompen

Welkom!

Holl Klompen is de webwinkel van Holl Souvenir & Klompen. Vanuit het Brabantse Sint-Oedenrode, klompendorp van oudsher, bieden wij u een prachtig uitgebreid assortiment traditionele klompensouvenirs, klompen met logo’s alsmede diverse andere mooie klompjes.

Een zelf ontwikkeld, bijna volledig geautomatiseerd modern machinepark, draagt ervoor zorg, dat wij u kwalitatief hoogwaardig klompen kunnen leveren. Wij zijn trots dat wij onze klompjes al jaren, uitsluitend met milieuvriendelijke lakken kleuren. 

Op diverse manieren, maken, kleuren en decoreren wij onze klompjes, met als resultaat een topkwaliteit “Made in Holland” product, dat heel de wereld overgaat.

We leveren al jaren veel klompjes met een logo. Zoals sleutelhangers, magneetklompjes of flesopeners. Klompen met logo zijn ideaal als relatiegeschenk voor bedrijven die zich, bijvoorbeeld, richten op de buitenlandse markt. Maar ook voor overheidsinstellingen, handelsmissies, ambassades en universiteiten zijn klompjes met logo een prachtig promotioneel artikel.

Natuurlijk hebben we ook voor de vele creatieve mensen een oplossing. We leveren alle maten knutselklompen, van de kleinste 3,5 cm tot en met de grote draagklompen.

 

Rondleidingen

Op afspraak en vanaf 10 personen geven wij u een rondleiding van +/- 1 uur. U krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met ons uniek productieproces. U ziet de machines, de verfafdeling en we leggen uit hoe we onze klompjes maken. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om rond te kijken in onze souvenirwinkel. Meer informatie >

 


Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze webshop en mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Over Holl Klompen